Donata Bandoniene
Publikationen
- Veröffentlicht
Characterization of technologically produced carbon (CMP) applied in agriculture
Abu Zahra, N., Prohaska, T., Bandoniene, D., Fernández Balado, C., Hood-Nowotny, R., Soja, G., Obenaus-Emler, R., Wagner, S. & Puschenreiter, M., 2 Feb. 2023.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung
- Veröffentlicht
Carbon produced by methane plasmalysis - a potential soil amendment?
Abu Zahra, N., Bandoniene, D., Fernández Balado, C., Kanzler, V., Hood-Nowotny, R., Soja, G., Obenaus-Emler, R., Wagner, S., Puschenreiter, M. & Prohaska, T., 10 Juli 2023.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung
- Veröffentlicht
Evaluating the Effect of Carbon from Methane Pyrolysis (CMP) on Element Mobilization in Soil
Abu Zahra, N., Wagner, S., Bandoniene, D., Obenaus-Emler, R., Puschenreiter, M. & Prohaska, T., 5 Sept. 2024.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung
- Veröffentlicht
The effect of carbon produced by methane plasmalysis (CMP) on bioavailable nutrient fractions in soils
Abu Zahra, N., Bandoniene, D., Fernández Balado, C., Kanzler, V., Hood-Nowotny, R., Soja, G., Obenaus-Emler, R., Wagner, S., Puschenreiter, M. & Prohaska, T., 30 Aug. 2023.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung
- Veröffentlicht
Spectral characterization of Styrian pumpkin seed oil quality using UV and FTIR methods
Bandoniene, D., Gfrerer, M., Lankmayr, E., Balla, B. & Mocak, J., 2003.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung › (peer-reviewed)
- Veröffentlicht
A new method to assure the geographical origin of regional food products (eggs, poultry, goat milk, lamb meat and glasshouse tomatoes) using spiking with rare earth elements
Bandoniene, D., Zettl, D., Meisel, T., Ringdorfer, F. & Zentner, E., 2014.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung › (peer-reviewed)
- Veröffentlicht
Geographische Herkunftsbestimmung von Kürbiskernölen mittels Elementspuren
Bandoniene, D., Jöbstl, D. & Meisel, T., 2010, Östrreichische Lebensmittelchemikertage:Wertbestimmende Inhaltsstoffe in Lebensmitteln. S. 75-80Publikationen: Beitrag in Buch/Bericht/Konferenzband › Beitrag in Konferenzband
- Veröffentlicht
Patterns of rare earth elements in pumpkin seed oils based on ICP-MS determinations
Bandoniene, D., Meisel, T. & Jöbstl, D., 2007.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung › (peer-reviewed)
- Veröffentlicht
Preliminary screening of antioxidant activity of some plant extracts in rapeseed oil
Bandoniene, D., Pukalskas, A., Venskutonis, R. & Gruzdiene, D., 2000, in: Food research international. 33, S. 785-791Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- Veröffentlicht
Spurenelementuntersuchungen von Kürbiskernölen mittels ICP-MS zur Identifizierung geographischen Herkunft
Bandoniene, D., Meisel, T. & Wagner, S., 2006.Publikationen: Konferenzbeitrag › Poster › Forschung › (peer-reviewed)