Food research international, ‎0963-9969

Fachzeitschrift: Zeitschrift

ISSNs0963-9969

Publikationen

  1. 2020
  2. Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.

    Authentication of meat and dairy products using rare earth element labeling and detection by solution based and laser ablation ICP-MS

    Bandoniene, D., Walkner, C., Ringdorfer, F. & Meisel, T., 17 Feb. 2020, (Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.) in: Food research international. 132.2020, June, 10 S., 109106.

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)

  3. 2000
  4. Veröffentlicht

    Preliminary screening of antioxidant activity of some plant extracts in rapeseed oil

    Bandoniene, D., Pukalskas, A., Venskutonis, R. & Gruzdiene, D., 2000, in: Food research international. 33, S. 785-791

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)