Rheology and mechanical properties of fats: Second Edition
Publikationen: Beitrag in Buch/Bericht/Konferenzband › Beitrag in Buch/Sammelband › Forschung
Standard
Structure-Function Analysis of Edible Fats: Second Edition. Hrsg. / Alejandro G. Marangoni. 2. Aufl. United Kingdom, 2018. S. 119 - 168.
Publikationen: Beitrag in Buch/Bericht/Konferenzband › Beitrag in Buch/Sammelband › Forschung
Harvard
APA
Vancouver
Author
Bibtex - Download
}
RIS (suitable for import to EndNote) - Download
TY - CHAP
T1 - Rheology and mechanical properties of fats
T2 - Second Edition
AU - Gonzalez-Gutierrez, Joamin
AU - Scanlon, Martin G.
PY - 2018/6/14
Y1 - 2018/6/14
KW - Rheology
KW - edible fats
KW - material testing
U2 - https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814041-3.00005-8
DO - https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814041-3.00005-8
M3 - Chapter
SN - 978-0-12-814041-3
SP - 119
EP - 168
BT - Structure-Function Analysis of Edible Fats
A2 - Marangoni, Alejandro G.
CY - United Kingdom
ER -