Food chemistry, ‎0308-8146

Fachzeitschrift: Zeitschrift

ISSNs0308-8146

Publikationen

  1. 2021
  2. Veröffentlicht

    Multivariate modelling techniques applied to metabolomic, elemental and isotopic fingerprints for the verification of regional geographical origin of Austrian carrots

    Jandric, Z., Tchaikovsky, A., Zitek, A., Causon, T., Stursa, V., Prohaska, T. & Hann, S., 15 Feb. 2021, in: Food chemistry. 338, 127924.

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)

  3. 2017
  4. Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.

    Genetic and geochemical signatures to prevent frauds and counterfeit of high-quality asparagus and pistachio

    Zannella, C., Carucci, F., Aversano, R., Prohaska, T., Vingiani, S., Carputo, D. & Adamo, P., 1 Juli 2017, (Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.) in: Food chemistry. 237.2017, December, S. 545-552 8 S.

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)

  5. 2013
  6. Veröffentlicht

    Suitability of elemental fingerprinting for assessing the geographic origin of pumpkin (Cucurbita pepo var. styriaca) seed oil

    Bandoniene, D., Zettl, D., Meisel, T. & Maneiko, M., 2013, in: Food chemistry. 136, S. 1533-1542

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)

  7. 2010
  8. Veröffentlicht

    Identification of the geographical origin of pumpkin seed oil by the use of rare earth elements and discriminant analysis

    Jöbstl, D., Bandoniene, D., Meisel, T. & Chatzistathis, S., 2010, in: Food chemistry. 123, S. 1303-1309

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)