Food chemistry, 0308-8146
Fachzeitschrift: Zeitschrift
ISSNs | 0308-8146 |
---|
1 - 4 von 4Seitengröße: 10
Publikationen
- 2021
- Veröffentlicht
Multivariate modelling techniques applied to metabolomic, elemental and isotopic fingerprints for the verification of regional geographical origin of Austrian carrots
Jandric, Z., Tchaikovsky, A., Zitek, A., Causon, T., Stursa, V., Prohaska, T. & Hann, S., 15 Feb. 2021, in: Food chemistry. 338, 127924.Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2017
- Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.
Genetic and geochemical signatures to prevent frauds and counterfeit of high-quality asparagus and pistachio
Zannella, C., Carucci, F., Aversano, R., Prohaska, T., Vingiani, S., Carputo, D. & Adamo, P., 1 Juli 2017, (Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.) in: Food chemistry. 237.2017, December, S. 545-552 8 S.Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2013
- Veröffentlicht
Suitability of elemental fingerprinting for assessing the geographic origin of pumpkin (Cucurbita pepo var. styriaca) seed oil
Bandoniene, D., Zettl, D., Meisel, T. & Maneiko, M., 2013, in: Food chemistry. 136, S. 1533-1542Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2010
- Veröffentlicht
Identification of the geographical origin of pumpkin seed oil by the use of rare earth elements and discriminant analysis
Jöbstl, D., Bandoniene, D., Meisel, T. & Chatzistathis, S., 2010, in: Food chemistry. 123, S. 1303-1309Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)