European food research and technology, 1438-2377
Fachzeitschrift: Zeitschrift
ISSNs | 1438-2377 |
---|
1 - 4 von 4Seitengröße: 10
Publikationen
- 2019
- Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.
Chemometric tools for determining site-specific elemental and strontium isotopic fingerprints in raw and salted sturgeon caviar
Tchaikovsky, A., Zitek, A., Irrgeher, J., Opper, C., Scheiber, R., Moder, K., Congiu, L. & Prohaska, T., 20 Sept. 2019, (Elektronische Veröffentlichung vor Drucklegung.) in: European food research and technology. 245.2019, 11, S. 2515-2528 14 S.Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2011
- Veröffentlicht
Strontium and oxygen isotope fingerprinting of green coffee beans and its potential to proof authenticity of coffee
Rodrigues, C., Maguas, C. & Prohaska, T., Feb. 2011, in: European food research and technology. 232, 2, S. 361-373Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2010
- Veröffentlicht
Determination of the geographical origin of processed spice using multielement and isotopic pattern on the example of Szegedi paprika
Brunner, M., Katona, R., Stefanka, Z. & Prohaska, T., Aug. 2010, in: European food research and technology. 231, 4, S. 623-634Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2002
- Veröffentlicht
Detection and activity evaluation of radical scavenging compounds by using DPPH free radical and on-line HPLC-DPPH methods
Bandoniene, D., Murkovic, M., Pfannhauser, W., Venskutonis, P. R. & Gruzdiene, D., 2002, in: European food research and technology. 214, S. 143-147Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)